Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, sosyal mesafenin gözetildiği online konserle keyifli vakit geçirdi. Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen online konserde Ankara ve İstanbul’dan videokonferans ile bağlanan sanatçılar türkü söyledi. Ayrıca sunulan komedi gösterileriyle yaşlılar hoşça vakit geçirdi. Yaşlı vatandaşlar, türkülere eşlik edip oynayarak moral depoladı.

YAŞLILARA MORAL MOTİVASYON

Aydın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, yaşlı vatandaşlara kendilerini rahat hissetmelerini sağlamak için etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yaşlı vatandaşlarımız yasak nedeniyle dışarıya çıkamıyor. Huzurevindeki yaşlılarımıza moral motivasyon olsun diye böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun gördük. İstanbul’dan ve Ankara’dan arkadaşlarımız katılarak böyle bir etkinlik düzenledik. Sosyal mesafeye uygun olarak yaşlılarımız biraz kendilerini rahat hissetsin istedik. Yaşlılarımızı eğlendirme gayreti içinde olduk. Onlar tabi ister istemez bir sorun yaşıyorlardı. Bu sorun karşısında biraz daha rahatlamışlar oldu. bu süreçte hepimizin içeride kaldığı, sürekli olarak dışarıya çıkmadığı, ilişkilerin daha aza indiği bir dönemde biz onlara uzaktan da olsa bir online konser gerçekleştirelim istedik” diye konuştu.
Yetkililere teşekkür eden huzurevi sakinleri ise “Huzurevinde oldukça mutlu bir ortamda yaşadık. Tek arzumuz en kısa zamanda korona virüs hastalığının Türkiye’yi terk etmesini istiyoruz” dediler