CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, partili kadınların parti binası ve evlerinde ürettikleri 200 koruyucu siper maskeyi Efeler Kent Konseyi Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu'na teslim etti. Ergünoğlu da, maskeleri sağlık çalışanlarına dağıtması için Aydın Tabip Odası'na ulaştırdı.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ


Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, evde maske üretmeye devam edeceklerini belirterek, "80 milyon Türkiye olarak bir mücadele başlatıldı. Bizler de CHP’li kadınlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu zor günlerin üstesinden ancak hep birlikte gelebiliriz. Daha önce de birçok kez söylediğimiz gibi birlikte güzeliz ve birlikte başaracağız" dedi. Türkiye olarak zor bir dönemden geçtiklerini dile getiren İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akosman da, kadın kolları ile birlikte sağlık çalışanlarının maske ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


CHP kadın ve gençlik kollarına, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Efeler Kent Konseyi Başkanı Ergünoğlu ise, "Tüm sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ve siyasi partileri göreve, yaşadığımız bu zor günlerde de işin ucundan tutmaya, bir ve beraber olmaya davet ediyoruz. Umarım CHP’li kadın ve gençler herkese örnek olur" dedi.