Didim Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşen teslim törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri katıldı. Teslim töreninde konuşan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz vakıf olarak 150 adet yardım paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını, vatandaşlardan gelen yardımlarında yine vakıf aracılığı ile dağıtımının yapıldığını söyledi. Türköz AK Parti teşkilatının yaptığı yardım bağışının 65 yaş ve üstü ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirtti.

“100 YARDIM PAKETİ TESLİM EDİLDİ”

İçinde temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 15’er kiloluk 100 adet yardım paketini Didim SYDV teslim eden AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı acil olarak hazırladıkları paketleri teslim ettiklerini belirterek yardımlarının devam edeceğini belirtti. Kaymakam Türköz, ilçede Vefa Destek hattına ulaşan taleplerin 10 ekiple karşılandığını, resmi başvurunun dışında muhtarlıklar yoluyla gelen taleplerinde yine bu ekipler tarafından karşılandığını belirterek Didim halkının evde kalma konusunda duyarlılığına da teşekkür etti.

“14 GÜNLÜK İZOLASYON UYARISI”

Didim’de güvenlik kuvvetleri ile birlikte Vefa Destek organizasyonu devam ederken bir yandan da şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama noktalarında ilçeye dışarıdan gelenlerin tespit etmeye devam edildiğini, Didim’e son günlerde geldiği tespit edilen vatandaşlara da evlerinde 14 günlük izolasyon kuralına uymaları konusunda tebligat yapıldığını belirtti.