Cumhur İttifakı'ndan 31 Mart 2019'ta Koçarlı Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Parti'li Nedim Kaplan, bir yıllık görev süresini doldurması dolayısı ile bir video mesaj yayınladı.

"BELEDİYE İŞİ, GÖNÜL İŞİ"

Mesajında Koçarlı halkına "Şirin ilçemizin güzel insanları" diye hitap eden Kaplan, "31 Mart 2019 tarihli yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. ‘Belediye işi, gönül işi’ diyerek çıktığımız hizmet yolunda siz değerli Koçarlılı hemşehrilerimin teveccühü ve desteği ile başladığımız görev dönemimizin birinci yılını doldurduk. Göreve geldiğimiz bir yıllık süreçte, ilçemizi yıllardır alamadığı ve hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz" diye konuştu.

"DÖRT YILIN TEMİNATI OLACAK"

Bir yıllık süreçte 'Sevdamız Koçarlı' sloganı ile Koçarlı’yı marka ilçe yapma yolunda ürettikleri tüm projelerin ve yaptıkları hizmetlerin, gelecek dört yılın teminatı olacağını kaydeden Kaplan, mesajının devamında, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hizmetten mahrum bırakılan Koçarlı'mız, makus talihini yenecektir" ifadelerini kullandı.

"ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Mesajında ülke olarak içinde bulundukları ve sağlıklarını tehdit eden koronavirüs salgını sürecini birlik ve beraberlik içerisinde atlatmanın öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayan Kaplan, "Dayanışma içerisinde, omuz omuza, yürek yüreğe olacağız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Sağlık ve mutluluk dolu, aydınlık bir gelecek bizlerin olacaktır" dedi. Kaplan, Koçarlı’ya hizmette birinci yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.