Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli’de ki koronavirüs korunma tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor. İlçede neredeyse dezenfekte olmayan yer bırakmayan Büyükşehir ekipleri son olarak Nazilli Toptancı Hali’ne dezenfekte çalışması yaptı. Çalışmalar sırasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu'da yapılan dezenfekte çalışmalarını yerinde takip etti. Çalışmalar sırasında toptancı esnafı, ekiplere ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdi.

“ÇALIŞMALARI BÜTÜN NAZİLLİ’YE YAYDIK”

Toptancı Hali’nin ilçenin gıda ihtiyacının karşılandığı bir nokta olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Yaklaşık 1 ay öncesinde Büyükşehirle birlikte ilaçlama çalışmalarına başladık. Akabinde devam eden çalışmaları bütün Nazilli’ye yaydık. Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu, hizmet almak istedikleri bölgelerde ve ilçemizin en hareketli bölgelerini ilaçladık. Bugünde Nazilli’nin en hareketli bölgelerinden olan Hal’de dezenfekte çalışmaları yapıyoruz. Nazilli’nin gıda ihtiyacının karşılandığı noktalardan bir tanesi. Halimizi dezenfekte ediyoruz. Başkan Özlem Çerçioğlu’na, Büyükşehir çalışanlarına, Nazilli Belediyesi çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KURALLARA UYALIM”

Bu sürecin çok önemli ve hassas olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan, vatandaşların çok dikkatli davranmasına vurgu yaptı. Özcan, “Bu sureci çok çok iyi atlatmamız gerekiyor. Zorunda olmadıkça dışarı hiç kimse evden çıkmasın. Keyfe kader kimse dışarı çıkmasın. İnşallah bu zor günleri atlatacağız. Genelgelere de riayet edelim. Kurallara uyalım. Nazilli’mizde şuan rastlanan vaka yok. Nazilli’de müthiş bir koordinasyon var. Hiç kimse açık aramaktansa açık kapatarak bütün çalışmaları bütünlük dâhilinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızda sabırla bu çalışmalarımızı destekledikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.