Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğini kaydeden Özmen, Aydınlılara koronavirüse karşı alınan önlemlere uyma çağrısında bulundu. Bu haftanın çok önemli olduğunu vurgulayan Özmen, “ Koronavirüs sürecinde millet olarak devletimiz ile birlikte önemli bir sınav veriyoruz.Salgının sonuçları millet olarak önlemlere ne kadar uyduğumuz ile orantılı olacaktır. Bu haftanın bu nedenle çok önemli olduğu tüm uzmanlarca ifade edilmektedir.Bu hafta sonu riayet ettiğimiz önlemleri bu hafta da devam ettirelim” diye konuştu.

FEDAKARLIK ZAMANI


Özmen, vatandaşlardan fedakarlık beklediklerinin altını çizerek şunlara söyledi: “Öncelikle en yakınlarımızdan başlamak üzere herkesi gözetelim, ihtiyaçlarını soralım. Zaman fedakarlık zamanı, üç ayların manevi bereketi ile de yapacağımız hayırlarda ihtiyaç sahiplerini muhakkak gözetelim. Süreci bununla birlikte bir iyilik hareketine dönüştürmek de elimizde.Sağlık ve huzur olmadan hiçbir şeyin kıymetinin olmadığını bugünlerde tekrar idrak ediyoruz.”

ŞUAN GEÇ DEĞİL


Aydın olarak şu anda iyi bir noktadayız” diyen Özmen, “Önlemlere riayet edersek bu süreci en az sıkıntı ile aşacağımıza inanıyorum. Şu an bunun için geç değil.Temas mesafesini koruyalım, temizliğe dikkat edelim.Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım. Süreci fırsat bilip ailelerimizi güçlendirelim, evlerimizi bu vesile ile huzurun ve mutluluğun adresi yapalım.Boşa zaman geçirmeyelim. Hayat eve sığar, evde kal”ifadelerini kullandı.