1958’den bu yana sunduğu kaliteli hizmet, hijyenik kurallar ve malzemeden kaçınmama ilkesiyle sektörde marka haline gelen Kısmet Pide, korona virüs tedbirleri kapsamında paket ve gel-al servisi ile müşterilerine özlenen lezzeti vermeye devam ediyor. Nazilli’nin Dumlupınar Mahallesi Reşit Galip Caddesi’nde bulunan sosyal medya sayfalarının ve gurme bloggerların uğrak mekanı olan ‘Kısmet Pide’, modern işletmesiyle Nazilli'nin en meşhur lezzetini işletmelere ve evlere ulaştırıyor.

“ÜRÜNLERİMİZİ ÖZENLE SEÇİYORUZ”


Müşterilere sunulan pidede kullandıkları malzemeyi özenle seçtiklerini söyleyen Kısmet Pide işletmecisi Hilmi Duruoğlu; “Etimizi, Nazilli'nin en iyi kasabından ve dana etinin pidede kullanılabilecek düzeyde olan kısımlarından özenle seçmekteyiz. Kıymayı da tek seferde elde ederek eti ezmeden, özelliğini yitirmeden ve sinirleri alınmış halde hazırlarız. Yumurta ve kaşarımız özel olarak üretilmektedir. Un ve diğer malzemelerimiz ise yıllarca test ettiğimiz yerlerden temin edilmektedir. Pidelerimizin hamurlarını pastörize süt ve ph değeri ölçülmüş soğuk su ile mayalandırıyoruz. Yani bizim beğenmediğimiz hiçbir malzeme müşteriye sunulmamaktadır. Bu da kalitemizi ortaya çıkartmıştır” dedi.

“KALİTE VE HİJYEN VAZGEÇİLMEZ PRENSİBİMİZ”


Vatandaşların bu zor günlerden geçtiğimiz günlerde korkmadan, çekinmeden evlerine sipariş verebileceklerini ifade eden Duruoğlu, “İşletmemizde önceliğimiz kaliteli hizmet, bol malzeme ve hijyenik koşullardır. Uzun yıllardır pidelerimiz bone ve eldiven takan ustalarımız tarafından hazırlanırken, son zamanlarda ise ustalarımız ve çalışanlarımız koronavirüs tedbirleri kapsamında maske de takarak çalışmalarını sürdürüyor. Kısmet Pide olarak hijyen ve kalite, bizim vazgeçilmez prensibimizdir. Bu nedenle de Türkiye’deki en değerli 100 gurme lezzetler arasında yer aldık. Korona virüs tedbirleri kapsamında işletmemizin paket servisi ve gel-al hizmetleri devam etmektedir. Paket servisi yapan arkadaşlarımız da tüm önemlerini alarak siparişi el değmeden temiz bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyorlar. Müşterilerimiz ile temas kurmadan pidelerini onlara ulaştırıyorlar” şeklinde konuştu.

“BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”


Korona virüs tedbirleri kapsamında özelikle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan, bağışıklık sistemi zayıf olan vatandaşların evden çıkmamalarını rica eden Hilmi Duruoğlu; “Siz yeter ki bu süreçte evde kalın, sağlıklı kalın. Biz size geliriz, bir telefon kadar uzağınızdayız. Özlediğiniz Kısmet Pide lezzetlerine 0256 315 44 66 veya 0256 313 39 68 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.