Kuyucak'ta 5 yıl önce boşandığı ancak daha sonra birlikte yeniden yaşamaya başladığı eşi tarafından feci şekilde öldürülen anne Neşe Orhan ve oğlu Furkan Kızkapan’ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından aileye teslim edildi.
Anne ve oğlunun cenazeleri Çamdibi Mahalle caminde kılınan öğle namazına müteakip mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye ailenin büyük oğlu Mustafa Kızkapan ve kız kardeşi Ümmühan Kızkapan’ın yanı sıra yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Kuyucak'ta yasak aşkını öğrendiği iddia edilen eşi ve oğlunu öldürdükten sonra kaçtığı Nazilli’de polis tarafından yakalanan Zeki Kızkapan, teslim edildiği Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Nazilli Adliyesi'ne getirildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen cinayet zanlısı Kızkapan 'Susma hakkını' kullanarak cinayet hakkında konuşmazken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zeki Kızkapan'ın jandarmadaki ifadesinde ise eski eşiyle mal paylaşımı nedeniyle tartıştığı ve bu nedenle cinayeti işlediğini iddia edildi.