Aydın’ın Nazilli ilçesinde 55 yıldır süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Sütman A.Ş., Vefa Destek Grubu’na bir kamyon dolusu ayran bağışladı. 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Destek Grubu, kendilerinden hizmet alan her aileye bağışlanan bu ayranları ücretsiz olarak dağıtacak. Sütman tarafından bağışlanan 2 bin adet ayran Sütman A.Ş Koordinatörü Durgun Canlı tarafından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teslim edildi.

“NAZİLLİ HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”


Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Vefa Destek Grubu’na SÜTMAN'ın ciddi bir desteği olduğunu söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "Tüm Nazilli halkı adına SÜTMAN yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bugünlerde özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın bağışıklık sistemlerinin güçlü olması, dirençlerinin daha yüksek tutulması gerekmektedir. Kendilerinin temin etmiş olduğu ayranları, biz vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda hizmet götürdüğümüz her eve 5'er adet ayran götürerek vatandaşlarımızın protein desteği almalarını sağlamış olacağız. Bu katkıları ve desteklerinden dolayı SÜTMAN ailesine çok teşekkür ediyorum. Nazilli'de iyi ve güzel işler oluyor. Bu vesileyle bütün paydaşlarla bu soruna birlikte çözüm bulmaya çalıştığımız için herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ZOR GÜNLERİ EL BİRLİĞİYLE AŞACAĞIZ”


31 Mart seçimlerinden önce sık sık Nazilli’yi tüm paydaşlarıyla birlikte yöneteceklerini söylediklerini hatırlatan Başkan Özcan, “Kaymakamlık, Jandarma, Emniyet, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Belediyemiz bünyesindeki bütün çalışanlar 7 gün 24 saat hiç durmaksızın yoğun bir mesai harcıyorlar. Gün, birlik olma günüdür. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle aşacağız. Yarınlara daha güçlü bir şekilde kavuşmuş olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“VEFAYA ORTAK OLDUK”


Nazilli’de uzun yıllardır hizmet veren bir şirket olarak vefa borcu olduklarını söyleyen Sütman A.Ş. Koordinatörü Durgun Canlı, “55 yıldır Nazilli’de hizmet veren Sütman A.Ş. olarak Vefa Destek Grubu’na bir vefa da bizden olsun istedik. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Belediyemizin bizi yönlendirmesi dahilinde bizler her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Şuan 2000 adet ayran yardımında bulunduk, talep edilmesi durumunda bu sayı artabilir. Biz herhangi bir kota koymadık. Umarım bu bağışımız diğer sektörlerdeki şirketlere de güzel bir örnek olur ve Nazilli olarak hep birlikte bu zor günleri aşarız. Bu günler vefa günü, bu günler birlikte olmamız gereken günler” şeklinde konuştu.