Koçarlı’da koronavirüs tehdidine karşı halkın sağlığını korumak için ekibi ile birlikte canla başla çalışan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, örnek bir karara imza attı. Ekibinde yer alan belediye personellerinin özverili çalışmalarını görmezden gelmeyen Başkan Kaplan, personellerine maaş ikramiyesi vereceğini açıkladı. Maaş ikramiyesi ile belediye personellerinin yüzünü güldüren Kaplan, belediyeye destek olmak için de maaşını bağışladı.

MAAŞINI BAĞIŞLADI


Başkan Kaplan, koronavirüs salgını dolayısı ile birlik ve beraberliğin büyük önem kazandığı günlerden geçtiklerini belirterek, "Salgınla mücadelede şahsım olarak benim de bir katkım olsun istedim. Bundan dolayı maaşımı bağışladım. Umuyorum ki birçok insan da benim gibi düşünüyordur. Çok olan paylaşırsa, mücadelede güç kazanırız. Bu güçle de her şeyin üstesinden gelmek mümkün olur" dedi.

MAAŞ İKRAMİYESİ DESTEĞİ


Sahada görev yapan belediye personelleriyle de bir araya gelen Kaplan, "Sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı minnettarız. Gecenizi gündüzünüze katarak yaptığınız çalışmalarda lütfen ama lütfen önlemlerinizi ihmal etmeyin. Sosyal mesafelerinizi koruyarak kişisel hijyeninize dikkat edin. Bu süreçte yapmış olduğunuz hizmetlere ek olarak maaş ikramiyeleriniz için mali hizmetlere gerekli talimatı verdim. Emekleriniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.