Aydın'ın Nazilli ilçesi Sosyal Güvenlik Kurumu'nda şef olarak çalışan vatan ve bayrak sevdalısı Uğur Biçer, son yaptığı ‘Bir Sevdasın Türkiyem' şarkısına klip çekti. Herkesin beğenisini çeken klip sosyal medya da yayınlanınca büyük ilgi gördü ve herkesçe paylaşıldı. Şarkıyı bütün vatan sevdalılarına armağan eden Uğur Biçer, yaşanan bu olumsuz olayların bin an önce bitmesi temennisinde bulundu.

“SEVDAMI DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIM”


Ülkemiz Allah’ın bize bir armağanı diyen Nazilli SGK Şefi Uğur Biçer, “Vatan sevdamızı bayrak sevdamızı elimden geldiğince, dilim yettiğince anlatmaya çalıştım. Umarım başarabilmişizdir. Klipte ise benim; Allah’ın bize bir armağanı olarak dile getirdiğim ülkemizin güzelliklerini işlerken, vatanımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi ve gazilerimize saygımızı, minnetimizi de göstermeye çalıştık” dedi.

“BİRLİK OLMALIYIZ”


Eserinin halka moral olabilirse ne mutlu bana diyen Biçer, “Ülke olarak her zaman olduğu gibi bu günlerde daha çok bir olmaya birlik olmaya ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Devletimizin aldığı önlemlere harfiyen uymalı, sorumlu davranmalı bu isin üstesinden birlikte geleceğimizi düşünüyorum. Bir nebze olsun eserimiz Halkımıza moral olabilirse ne mutlu bana” şeklinde konuştu.

“BİR SEVDASIN TÜRKİYEM”


Vatan sevdasında buluşmaya ihtiyacımız olduğunu dile getiren Uğur Biçer, “Vatansever bir kamu çalışanı olarak sözü müziği şiiri şahsıma ait olan ‘Bir Sevdasın Türkiyem’ eserime bir de klip çektik. Umarım birliğimizi pekiştirmeye vesile olur. Unutulmasın ki bizim bir olmaya birlik olmaya vatan sevdasında buluşmaya ihtiyacımız var. Eserin sizlere ulaşmasında emeği gecen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.