Koçarlı'da hizmet verdiği 52 mahallede, koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısı ile dezenfekte çalışmalarını sürdüren Koçarlı Belediyesi'ne, Aykim Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nden destek geldi. Koçarlı'nın dünyaya açılan kapısı olan Aykim, Koçarlı Belediyesi'ne ekipman ve temizlik malzemesi bağışladı.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTEDİK"


Koronavirüs ile mücadele kapsamında sürekli olarak ihtiyaç duyulan malzemelerin teminini yaparak belediyeye hibe eden Aykim Metal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Endam Sarıtaş, "Aykim Metal Sanayi olarak, Belediye Başkanımız Nedim Kaplan ve ekiplerini çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Bu mücadele kapsamında biz de belediyemize destek olarak elimizi taşın altına koymak istedik. Bundan sonra da desteklerimize devam edeceğiz. Başta sağlık çalışanları olmak üzere Covid-19 ile mücadelede gece gündüz çalışan tüm ekiplere minnettarız" ifadelerini kullandı.

"BİZE CAN SUYU OLDULAR"


Sarıtaş'a desteklerinden dolayı Koçarlı halkı adına teşekkür eden Belediye Başkanı Kaplan da, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu şu günlerde destekleri ile bizleri onure eden Aykim Metal Sanayi ailesinin örnek davranışlarından dolayı çok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. En çok ihtiyaç duyduğumuz malzemelerde bize can suyu oldular. Koçarlı halkına hak ettiği hizmeti verme yolunda verilen destekten dolayı şahsım ve halkım adına Aykim ailesine teşekkür ederim" dedi.