9 takımın yer aldığı grupta 40 puanla lider Didimspor ve 37 puanla ikinci sırada bulunan Kuşadasıspor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak için Play-Off maçları oynamaya hak kazandı. Sezonu, 34 puanla Kuşadasıspor'un 3 puan gerinde ve üçüncü sırada tamamlayarak Play-Off şansını yitiren İncirliova Belediyespor'da ise 27 yaşındaki deneyimli oyuncu Halil İbrahim Yılmaz performansı ile büyüledi. Sağ ve sol açık ile forvet mevkilerinde oynayabilen Yılmaz, sezonun ilk yarısında sadece 2 gol kaydetti. Ara transfer döneminde birçok önemli oyuncunun ayrıldığı takımını sezonun ikinci yarısında attığı 11 golle adeta sırtlayan Yılmaz, toplam gol sayısını ise 13’e çıkardı. 43 golü bulunan takımında, en golcü oyuncu olmayı başaran Yılmaz, 10 da asist yaptı. 5 sezondur formasını giydiği İncirliova Belediyespor'da antrenör Adalet Duman ve ekibi tarafından yükselen performansı da görmezden gelinmeyen Yılmaz, ikinci kaptan olarak görevlendirildi.

"TAKIMIMIZI BAL’A ÇIKARMAK İSTİYORUZ"


BAL deneyimi de bulunan Yılmaz, "Bu sezon takımımızda yeni bir yapılanmaya gidildi. Yerli ve yeni oyuncu arkadaşlarımız ile sezona başladık. Ligimiz zordu. Kaliteli takımlarla maç yaptık. Sezon boyunca çıktığımız tüm maçlarda, elimizden geleni yaptık. 3 puan ile Play-Off'u kaçırdık. İyi bir yolda olduğumuza eminiz. Gelecek yıl da takımımızı BAL’a kesinlikle çıkarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

“YÜZLERİNİ KARA ÇIKARTMADIM”


Güzel bir sezon geçirdiğini dile getiren Yılmaz, "Ortaya koyduğum performansla bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmadığımı düşünüyorum. Ara transfer döneminde kulübümüz, bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Bundan dolayı bize daha çok iş düştü. Takım olarak mücadele ettik ve sezonun ikinci yarısında daha fazla puan topladık” dedi. Yılmaz, takıma desteğinden dolayı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler’e, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Akın Kıvrak ve yönetimine, antrenör Adalet Duman ve ekibine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.