İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, dünya ve Türkiye’nin içinden geçtiği koronavirüs salgını döneminde, üzerlerine düşen görevleri fazlası ile yapmakla mükellef olduklarını söyledi. Partisinin Başkanlık Divanı’nın aldığı karar gereği siyasi faaliyetlerini asgari düzeye indirdiklerini belirten Alak, “Olağanüstü bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bu sıkıntıları Allah’ın izniyle hep birlikte aşacağız. Malumlarınız olduğu üzere koronavirüs salgını nedeniyle kongrelerimizi ileri bir tarihe erteledik” dedi.

“SALGINI EN AZ KAYIPLA ATLATMALIYIZ"


Alak, mecbur kalmadıkça kronik rahatsızlığı bulanan vatandaşların ve gençlerin sokağa çıkmamaları gerektiğini dile getirdi. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yardımcı olmak için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun İncirliova Kaymakamlığı binasında hizmet verdiğini hatırlatan Alak, “Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri iletişim hattı 444 38 33, Alo Polis 155, Alo Jandarma 156 ve İncirliova Belediye Başkanlığı iletişim hattı 0256 585 1224 numaralı telefonları arayarak yardım talep edebilirsiniz” dedi. Salgını en az kayıpla atlatmak istediklerini belirten Alak, tedbirlere uymanın kendilerini sağlıklı kılacağını ifade etti.

“VATANDAŞLARI DÜŞÜNEN İKTİDAR İSTİYORUZ”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve milletvekillerinin salgınla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve önerilerde bulunduklarını kaydeden Alak, tavsiye ve önerilerine kulak veren, vatandaşları düşünen bir iktidar istediklerini dile getirdi. “Yüce Allah, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti iktidarına erişmeyi nasip etsin. Mevlam ülkemize ve milletimize hizmet için; yolumuzu, bahtımızı ve alnımızı açık etsin” diyen Alak, İYİ Parti ailesi olarak birlik, beraberlik ve kardeşliklerinin daim olmasını diledi.