Çarşı merkezinden başlayan çalışmada cadde ve sokaklar, kaldırımlar ilaçlı sularla yıkandı. Dezenfekte çalışmalarının tüm ara sokak ve caddeleri kapsayacağı belirtildi. Yapılan dezenfekte çalışması esnaftan tam not aldı. Diğer taraftan Söke Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurum ve kuruluşları, kamuya açık alanları belirlediği program dahilinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

"ÇALIŞMALAR İLÇE MERKEZİYLE SINIRLI DEĞİL"

Söke Belediyesi tarafından yürütülen koronavirüs mücadelesi sadece ilçe merkeziyle sınırlı kalmadı. Söke’ye bağlı çevre mahallelerde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çöp konteynırlarının yıkama ve dezenfekte çalışması yapılıyor. Ayrıca Park İşleri Müdürlüğü tarafından çevre mahallerde bulunan çocuk oyun alanları ve parklarda gerekli tedbirler alındı. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince çevre mahallelerde bulunan muhtarlıklar başta olmak üzere sağlık ocaklarında da ilaçlama çalışması yapıldı.

"ETKİN MÜCADELE DEVAM EDECEK"

Söke Belediyesi tarafında gerçekleştirilen koronavirüs mücadelesinin etkin ve yoğun bir şekilde sürdürüleceğini belirten Başkan Levent Tuncel; vatandaşların da hijyen ve çevre temizliği için gerekli duyarlılığı göstermesini beklediklerini söyledi. Başkan Tuncel; “Ekiplerimiz 24 saat teyakkuzda. Belirlediğimiz program çerçevesinde ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarımız devam ediyor ve edecek. Koronavirüs salgınını bilinç ve disiplin içerisinde elbirliği ile atlatacağız” dedi.