Sultanhisar Belediyesi, Atça'da bulunan Çomaklı Mezarlığı'nın önünde yaptığı yol genişletme çalışması ile vatandaşların takdirini topladı. Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar, çalışmaları yerinde takip eden Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'ya teşekkür ederek, mezarlıkların temizliğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. İsabeyli-Atça arasındaki yolda Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından banket bakım çalışması yapıldığını söyleyen başkan Yıldırımkaya, ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"SIKINTILARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ"


İlçede yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, "Eski Nazilli-Aydın yolu diye tabir edilen yolumuz, karayolu kadar olmasa da ona yakın bir şekilde trafik var burada. Bir çok vatandaşımız bu yolu tercih ettiği için her gün binlerce araç geçiyor. Özellikle mezarlığın önünde sağlı sollu araç park edildiği için sıkıntılar oluyordu. Bizler de bu yolun ihtiyaçlarını karşılamak adına ölçümlerimizi yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Ufak tefek kazaların olduğu, araçların birbirine sürttüğü bu yolumuzu genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın da Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu çalışmadan dolayı mutlu olduğunu biliyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayacağız ve yaşanan sıkıntıların önüne geçeceğiz" şeklinde konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR İLE EL ELE ÇALIŞIYORUZ"


Sultanhisar Belediyesi'nin imkanlarını vatandaşlara hizmet noktasında en iyi şekilde kullandıklarını belirten Yıldırımkaya, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun destekleriyle Sultanhisar ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İsabeyli-Atça yolu dışında Atça-Devrant, Salavatlı ve Kemer bağlantı yolunda çalışmalarımız yapıldı. Bu yollar kışın çamurdan, yazın ise tozdan gidilemeyen yollardı. Yaklaşık 16-17 kilometrelik yolda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek birlikte çalıştık ve elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak bu yolları çok ucuza mal ettik" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"


Sultanhisar ilçesinde bulunan tüm mezarlıkların temizliğine önem verdiğini söyleyen başkan Osman Yıldırımkaya, "Bu dönem benim 4. dönem belediye başkanlığım ve ben manevi değerlere büyük önem veren birisiyim. Mezarlıklarımızın temiz olması bizim için olmazsa olmaz. Büyükşehir yasasının ardından ilçe belediyesine tahsis edilen 28 mezarlıkta da aynı özeni göstermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Eskihisar başta olmak üzere bir kaç yerde daha mezarlıklarımızda çalışma yaparak fiziki yapılarını düzenleyeceğiz" dedi.