MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisine birisi CHP'den, 5'i İYİ Parti'den istifa ederek toplam 6 kişinin üye olduğunu açıklamıştı. Yeni üyelerin rozetlerini de MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu takmıştı. Alıcık'ın açıklamasına, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı'dan cevap geldi.

"İSİM İSİM AÇIKLIYORUZ"

Partisinin Aydın'da 6 bin 60 üyesi olduğunu dile getiren Sarı, "15 Kasım'dan beri partimize bin 200 yeni üye kayıt oldu. Yeni üyelerle birlikte toplam üye sayımız 6 bin 60'a yükseldi. Partimizin her geçen gün üye sayısı artmaya devam ediyor. Biz, afaki rakamlardan bahsetmiyoruz. Her ilçemizde kimlerin üye olduğunu isim isim açıklıyoruz" ifadelerini kullandı.

"YÖNETİME GİREMEDİLER"

Sarı, MHP İl Başkanı Alıcık'ın yaptığı açıklama ile halkı yanılttığını savunarak, "Sayın Alıcık'ın İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye geçtiğini söylediği beş kişiden üçü, 2018 yılında partimizden ayrılmıştır. Diğer iki kişi de, son yapılan Nazilli ilçe kongremizde yönetime giremedikleri için istifa etti. Anlaşılacağı üzerine partimizden MHP'ye geçmek için istifa eden yöneticimiz de üyemiz de yok" dedi.