Kamusal alanlar, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları parklar ve yeşil alanlar, çocuk oyun alanlarının dezenfektasyonu ve ilaçlanmasının yanında; açık ve yer altı konteynırlarının yıkanması çalışmaları sürüyor. Adliye Sarayı, Söke Kapalı Cezaevi, Fakülte binası gibi Devlet kurumlarına da el uzatan Söke Belediyesi ekipleri; dezenfekte çalışmalarına servis araçları, camiler ve ibadethaneler işe pazaryeri alanlarıyla devam etti. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in talimatı ve hassas takibi ile devam eden çalışmaları; büyük bir memnuniyetle karşılandı. Söke Belediyesi, vatandaşların ve özellikle öğrenci taşımacılığı hizmetinde kullanılan servis araçlarında virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması yaptı. Söke’de bulunan 250 civarında servis aracı Çarşamba pazaryeri alanına gelerek, Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

MÜFTÜLÜK VE TÜM CAMİLERDE DEZENFEKTASYON

Diğer taraftan Söke Belediyesi tarafından başlatılan Korona virüs ve bulaşıcı hastalıklara karşı mücadele çalışmaları kapsamında, İlçe Müftülüğü hizmet binası, ilçedeki tüm cami ve ibadethanelerde de dezenfektasyon çalışması yapıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZ HASSASİYETLE VE CİDDİYETLE DEVAM EDECEK”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Küresel boyutta tehlike oluşturan koronavirüs önlemleri kapsamında, Halkımızın sağlıklı bir ortamda hayatına devam edebilmesi için dezenfekte işlemlerimizi sürdüreceğiz. Gücümüzün yettiğince her yere yetişme gayreti içindeyiz. Müdürlüklerimiz ve bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın sağlıkları bizim çok önemli. Bu hassasiyet ve ciddiyetle dezenfektasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Süreci en etkin ve en titiz şekilde yürütme gayreti içindeyiz” dedi.