Daha önce Kale-Beyağaç ve Tavas'ın şehitleriyle ilgili 4 tane kitap yazan ve yazdığı bu kitapları ücretsiz olarak dağıtan Tavaslı Türkçe Öğretmeni Muhammet Kahraman, bu defa da Karacasu şehitlerinin hayat hikayelerini kaleme aldı. Kahraman, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'a hayırlı olsun ziyaretine gittiğinde daha önce yazdığı kitaplardan hediye etti. Başkan Zeki İnal'la ortak bir proje için karar alan ikili Karacasu şehitleri için de kitap yapmaya ve şehitlerin hikayelerini kitaplaştırmaya karar verdi.

BİN 100 ADET BASILDI

Muhammet Kahraman mahalle mahalle dolaşarak şehit yakınlarıyla görüşüp onların hayat öykülerini kitaplaştırdı. İmza gününün 18 Mart 'ta yapılacağı açıklanırken bu imza günü virüs tedbirleri kapsamında ileri tarihe alındı. Başkan Zeki İnal, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, kitaptan imzalayıp dağıtmaya başladı. Bin 100 adet basılan 80 sayfalık kitapta şehitlerin hayat öyküleri ile birlikte onlar adına yazılmış şiirlerin de yer aldığı bilgisi verildi.

PEK ÇOK KİTABI YAYIMA HAZIRLADI

Cennetin Gülleri isimli kitabından ayrı olarak Kale Belediyesinin desteği ile hazırladığı 'Davas Ovası-Şehitler Albümü ve Şiir Kitabı', Tavas Belediyesinden gelen öneri üzerine hazırladığı ve yöresel ağzı yaşatmak adına yerel kelimelere yer verdiği şiirlerden oluşan kitabı 'Şiirlerin Diliyle Tavas', Tavas Belediyesinin katkılarıyla hazırladığı 'Geleneklerden Günümüze Tavas', çeşitli konularda yazdığı şiirlerden oluşan 'Yüreğimden Damlayanlar' isimli kitapları bulunan Muhammet Kahraman, Şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı’nın hayat öyküsünden oldukça etkilenmesi üzerinine Karacasu'nun Cennet Gülleri isimli kitabı yayıma hazırladı.