Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta yer alan Koçarlı Belediyespor, sezona antrenör Aziz Bingöl ile başlamış, çıktığı 8 maçtan 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. Topladığı 2 puanla sezonun ilk yarısını son sırada tamamlayan Koçarlı Belediyespor, ara transfer döneminde Bingöl ile yollarını ayırmış, yerine ise Şakir Konyalı'yı getirmişti. Antrenör Konyalı'nın talebi doğrultusunda gerçekleştirilen oyuncu transferleri ile güçlenen Koçarlı Belediyespor, sezonun ikinci yarısında adeta fırtına gibi esti. Konyalı'nın liderliğinde takım, oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puan elde etti. Toplam puanını da 13'e çıkaran takım, son maçında Davutlar Belediyespor'u evinde 2-0 yenerek, yedinci sırada tamamladığı ligde kalmayı başardı.

"KÖTÜ BİR TAKIM VARDI"


Kısıtlı imkanlarla başarılı olan antrenör Şakir Konyalı, "İkinci devre Koçarlı Belediyespor’a antrenör olarak göreve geldiğimde, karşımda gerçekten kötü bir takım vardı. Takımın bütün modu düşmüş, herkesin ligden düştüğü gözü ile baktığı bir takımdı. İlk işimiz takımın motivasyonunu yükseltmek oldu. Herkesi ligde kalacağımıza inandırdık. Sonra etkili 4-5 oyuncu ile anlaştık. Zaten almış olduğumuz oyuncuların kalitesi belli. Hepsine teşekkür ediyorum, inanılmaz katkı sağladılar. Transferlerle güçlenen takımımız, ligde kalmak için inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi" dedi.

"KÖTÜ OYNAMADIK"


Çıktıkları maçlarda, asla kötü futbol oynamadıklarını belirten Konyalı, "Her maçımıza kazanmak için çıktık. Kaybettik ama kötü oynamadık. Kaybettiğimiz maçlarda da eksik yakalandık, sakat yakalandık. Son maçta da kötü oynamayacağımızı biliyorduk zaten. Bu takımın ligde kalacağına herkes inandı ve bizim için dua etti. Son maçımızı da kazanarak, emeğimizin karşılığını fazlası ile aldık" diye konuştu.