Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından, yaklaşık 3 ay önce atanan Haluk Alıcık başkanlığındaki Aydın İl Yönetim Kurulu'na, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay, ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Depboylu, İl Başkanı Alıcık ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

"ÜSTLERİNE DÜŞEN HER GÖREVİ YAPACAKLARINA İNANIYORUM"

Çeşitli ilçe teşkilatlarında da yönetim değişikliği olduğunu hatırlatan Depboylu, "Yeni göreve gelen arkadaşlarımızın yine samimi ülkücüler olarak üstlerine düşen her görevi yapacaklarına inanıyorum" dedi. Depboylu, Alıcık'ın görevi devraldığı eski İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetimine de teşekkür ettiğini ifade etti.

"BİRİNCİ PARTİ OLSUN İSTİYORUZ"

İl Başkanı Haluk Alıcık da, başkanlık görevini kendisine layık gördükleri için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Depboylu'ya teşekkür etti. İl yönetimi olarak, göreve geldikleri günden beri teşkilatları, kadın kolları ve ülkü ocakları ile birlikte hızlı bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten Alıcık, "Dimdik ayaktayız. Biz Cumhur İttifakı'nın Aydın'da birinci parti olmasını istiyoruz. Bunun için koşturuyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri 2 binin üzerinde üye kaydının olduğu bir Milliyetçi Hareket Partisi var" şeklinde konuştu.

"2007'DEKİ RUHU YAKALAYACAĞIZ"

Şimdiye kadar 10 ilçeyi ziyaret ettiklerini dile getiren Alıcık, "Yaptığımız ilçe ziyaretlerimizde kaymakamlardan sivil toplum örgütlerine kadar herkesle bir araya geliyoruz. Amacımız sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Yiğit düştüğü yerden kalacak. Ben önce Allah'ıma, sonra teşkilatlarıma, sonra genel başkanıma güveniyorum. Allah'ın izni ile hep beraber Aydın'da 2007'deki ruhu yakalayacağız. Bu, benim en büyük görevim ve arzum. İnşallah bana nasip olur" ifadelerini kullandı.

6 YENİ ÜYEYE ROZET

Ziyaretin sonunda Depboylu, MHP'ye geçen İYİ Parti'den Olcay Vıcır, Vedat Akdağ, Çetin Yeşilbağ, Bayram Ok ve Harun Şahin ile CHP'den Ali Şahin Demir'in yakasına sembolik olarak partisinin rozetini taktı.