Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'un son hafta maçında ligden düşme tehlikesi bulunan 10'ar puanlı Koçarlı Belediyespor ile Davutlar Belediyespor, karşılaştı. Evinde Davutlar Belediyespor'u 2-0 yenen Koçarlı Belediyespor, ligde kalmayı başaran takım oldu. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve avukat Mustafa Başar Engin de, maç öncesi Koçarlı Belediyespor'a verdiği prim sözünü tuttu. Kaplan ve Başar, futbolculara dağıtılmak üzere Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş'e toplam 10 bin lira verdi.

YEMEKTE AĞIRLADI


Primle yetinmeyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Belediyespor’u yemekte de ağırladı. Adnan Menderes Kent Ormanı'ndaki belediye tesisinde düzenlenen yemeğe Koçarlı Belediyespor Başkanı Yalçın Altındiş, yönetim kurulu üyeleri Ali Şahin ve Timur Yüksel, Yeniköy Mahallesi Muhtarı Yüksel Bıçakçı, belediye şirketi müdürleri Adem Kalkan ve Mehmet Keskin ile antrenör Şakir Konyalı ve futbolcular katıldı.

"YANINDAYIZ"


Yemekte konuşan Başkan Kaplan, iyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi. ”Önümüzdeki yıl daha iyi sonuçlar alabiliriz ama ast olan meseleye inanmak, sahip çıkmak, bunu benimsemek ve özümsemektir. Amacımız Koçarlı halkının desteğini arkamızda hissetmek. Bizler Koçarlı Belediyespor'un her daim yanındayız ve destekçisiyiz" diyen Kaplan, Koçarlı Belediyespor’a verdiği katkıdan dolayı avukat Mustafa Başar Engin’e de teşekkür etti.

"ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI OLUN"


Futbolculara hitap eden avukat Engin de, "Hatırlarsanız sezonu tatlılarla güzel bir şekilde beraber açmıştık. Geçen haftanın başında ligden düşme tehlikesi hissedilince yönetici Timur Yüksel beni arayarak maça davet etti. Dedim ki ‘Geleceğim ve Koçarlı Belediyespor’a destek olacağım.’ Küme düşseydi de desteğim devam edecekti. Mutlu olduğum konulardan bir tanesi de bu kadar strese rağmen hiç birinizin kırmızı kart yememesi ve gayet güzelce oynamanızdı. Amatör spor deyip geçmeyin. Geçmiş yıllarda Koçarlı Belediyespor’da oynayan abilerimiz arasında hakimler ve savcılar vardı. Zeki, çevik ve ahlaklı olun. Nasıl başlarsanız öyle gider. Koçarlı Belediyespor’un iyi bir şekilde gitmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.