AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, yedinci olağan kongresini gerçekleştirdi. İncirliova'daki Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, AK Parti'ye 2004 yılında kayıt olduğunu belirterek, "AK Parti ailesini çok seviyoruz. Teşkilatımıza yaklaşık 10 yılımızı verdik. Partimizin gençlik kollarında, ana kademesinde görev aldık. Bir dönem vekaleten ilçe başkanlığı yaptık. Bugünlere, partimizin bayrağını sokaklara bağla bağla geldik. Yeniden ekibimizle birlikte alnımız ak, gönlümüz pak şekilde huzurunuzdayız. Biz, gönül kırmaya değil, gönül köprüsü kurmaya geliyoruz. Onu da hep birlikte başaracağız" dedi.

BELEDİYEYİ İŞARET ETİ

AK Parti’nin büyük bir parti olduğunu dile getiren İl Başkanı Ömer Özmen de, “Birlik, beraberlik içerisinde kongremizi gerçekleştiriyoruz. Rabbim, İncirliova’da bir dahaki kongremizi AK Parti belediyesi çatısı altında yapmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, Hüseyin Celbek başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. AK Parti Genel Merkezi’nin adayı olarak girdiği seçimde, kullanılan oyların tamamını alan Celbek, güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu’na ise Memduh Üye, Mehmet Yüzbaşıoğlu, Hüseyin Çaçamer, Ayhan Çamur, Nefise Akyıl, Muzaffer Günaydın, Cafer Yıldız, Işıl Çepel, Emine Aktürk, Nazım Ertuğ, Adnan Aydemir, Özcan Gürbüz, Metin Korucu, Mehmet Akar, Canip Bulut, Mehmet Gülşen, Öner Sabırtaş, Nesim Aydın ve Ayhan Öztürk seçildi.