Maça iyi başlayan Aydın BŞB, ilk seti 25-18’lik skorla kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de iyi oyununu sürdüren mavi-beyazlılar, bu seti 25-17’lik skorla önde tamamlayarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette de etkili bir oyun ortaya koyan Aydın BŞB, bu seti 25-20, maçı da 3-0’lık skorla kazanarak taraftarını sevindirdi. Maçı seyircilerle birlikte izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, maç öncesi kadın voleybolcuların Kadınlar Günü’nü kutladı ve takım kaptanlarına çiçek takdim etti. Takımın başarılı bir oyunla THY’yi mağlup ettiğini belirten Başkan Çerçioğlu, takıma izlettikleri voleybol resitali için teşekkür etti. Maç kalabalık bir seyirci önünde oynanırken Başkan Çerçioğlu tüm Aydınlıları Avrupa kupalarına katılım mücadelesi veren Aydın’ın Sultanları’nı ileri ki maçlarda da desteklemeye çağırdı. Salon: Mimar Sinan
Hakemler: Hakkı Demiralay, Pınar Elma
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Plak, Selin Hazal Arifoğlu, Planinsec, Meryem Boz, Duygu Düzceler, Balkestein (Bihter Dumanoğlu,)
TÜRK HAVA YOLLARI: Havlickova, Şeyma Ercan, Özge Kınasts Kırdar, Büşra Şahin, Aelbrect, Lynn (Berin Yıldırım, Büşra Kılıç, Yasemin Özel, Nursevil Gökbudak Aydınlar, Ada Germen, Özgenur Yurtdagülen,)
Setler: 25-18, 25-17, 25,20
Süre: 26, 28, 31 (85 dakika)