Koçarlı Muhtarlar Derneği, ikinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kaymakamlık hizmet binasında düzenlenen genel kurulda, Koçarlı'nın ilk ve tek kadın muhtarı olan Hanife Kırkuşu başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kendisi ile birlikte toplam 52 muhtarın oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde Gündoğan Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten Kırkuşu, güven tazeledi.

"TEK SES OLDUK"

2017 yılından beridir yürüttüğü Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na yeniden seçilen Kırkuşu, kendisine ve ekibine güvenerek oy veren tüm muhtarlara teşekkür etti. Yönetim olarak görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini belirten Kırkuşu, "İlçemizin tüm muhtarlarını, derneğimin çatısı altında bir araya getirmeyi başardık. 52 muhtar olarak tek ses olduğumuz derneğimizde amacımız, muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili sorunlarını çözüme kavuşturmak, taleplerinin de yerine getirilmesini sağlamak. Bunun için kurumlarla, belediyelerimizle ve sivil toplum örgütlerimizle iş birliği içinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU

Kırkuşu başkanlığındaki Koçarlı Muhtarlar Derneği yönetimi ise Erkan Sakallı, Ramazan Aydın, Bülent Çavdar ve Hasan Sarıoğlu'ndan oluştu.