Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve İYİ Parti Nazilli Teşkilatı'nın çiçeği burnunda başkanı Cihat Öztürk, Regaip Kandili münasebetiyle belediye meydanında yapılan hayırlara katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile bir araya gelerek düşman çatlatan başkanlar, Millet İttifakı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“İTTİFAK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”


Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla tavuklu pilav, keşkek ve şerbet hayrı düzenledi. Binlerce vatandaşın katıldığı hayır etkinliğinde Millet İttifakı'nın Nazillili ilçe başkanları bir araya geldi. Birçok vatandaşla yakından ilgilenerek kandillerini kutlayan Sevim ve Öztürk ittifakın güçlü bir şekilde devam edeceğini söyledi.

“BÖYLE BİR İTTİFAK ARZULAMIŞTIK”


Millet İttifakı’nın milletin şu anda iktidara karşı bulduğu en iyi çözüm ve alternatif olduğunu vurgulayan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, “Bu çözümü aslında siyasi partiler değil milletimiz bulmuştur. Milletimiz dayatılan anlayışlara karşı, böyle bir ittifakı arzulamıştır, talep etmiştir. Siyasilerde bu talebe cevap vererek bu ittifakı tesis etmişlerdir. Gerek yerelde gerek genelde bu ittifakı güçlü bir şekilde, sağlıklı bir şekilde yönetmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Nazilli CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim'le de bu zamana kadar ciddi bir dostluğumuz var. Bu dostluğumuzu şimdi parti başkanlığında devam ettiriyoruz ve güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız. Tüm amacımız Nazilli’mize yüksek oranda hizmet sağlayabilmek. Aramıza olur olmaz itilaflar sokmak isteyenlere de fırsat vermeme konusunda karalıyız. Gerek Aydın Büyükşehir Belediyesi gerekse Nazilli Belediyesi’nin de bu ittifakı en iyi şekilde yürütüyor olması bunun en güzel örneğidir. Hem şehrin gelişmesi ve güzelleşmesinde hem de kültürel etkinliklerinde el ele vererek güzel işlere imza atıyor. Bugün de bunun en güzel örneğini birlikte yaşıyoruz. Hem Aydın Büyükşehir Belediyesi hem de Nazilli Belediyesi kandil dolayısıyla bir araya gelerek halkımızın kandilini kutluyor, ikramları ile ağızlarını tatlandırıyor. Birlik içerisinde olunca nasıl güzel işlerin ortaya çıktığı bir kez daha önümüzde canlanıyor" şeklinde konuştu.

“BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL HALİNİ GÖRDÜK”


İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk’e yeni seçildiği görevinde başarılar dileyerek söze başlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Cihat Başkanın ekibiyle çok güzel işlere imza atacağına eminim. Biz ittifakımızı güçlü tutacak şekilde siyasetimizi sahada uyguluyoruz. Uygulamaya da aynı şekilde devam edeceğiz. Çünkü ülke olarak çok zor günler yaşadığımız bir noktadayız. Bu zor günlerde toplumun bugünde olduğu gibi bir arada, yan yana, omuz omuza mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. İttifakımız bundan sonraki süreçte de hiçbir şey eksiltmeden yoluna devam edecek. Özellikle önümüzdeki genel seçimlerde başarıyı da bu ittifakla birlikte sağlayacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar nasıl bir profil ortaya koyduysak, bundan sonrada bu işbirliğini en iyi şekilde sürdürüp, genel seçimlerde başarıyı sağlayacağımızı eminim. Bugün de bu ittifakın en güzel örneğini bu meydanda yaşıyoruz. Hem Nazilli Belediyemizin kandil dolayısıyla ikramlarını hem de Büyükşehir Belediyemizin ikramlarını vatandaşlarımıza en sağlıklı ve en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Belediyelerimizin birlikte bu hayrı sunması ise ayrı bir güzellik oldu. Bu birlikteliğin önümüzdeki günlerde hizmetlerle artacağını göreceğiz. Bu vesileyle tüm Nazilli halkımızın 3 ayların başlangıcı olan Regaip kandilini kutluyor, memleketimize ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.