Yedinci olağan kongre sürecinin işlediği AK Parti'de Genel Merkez, Aydın'da aralarında Hüseyin Celbek'in de bulunduğu 12 ilçe başkanının görevine devam etmesine karar verdi. Alınan karara göre 9 Mart'ta yapılacak olağan kongreye AK Parti Genel Merkezi'nin adayı olarak girecek olan İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyledi.

"SEVDAMIZ İNCİRLİOVA"


2004 yılında kayıt olduğu AK Parti İncirliova'da gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, gençlik kolları başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu üyeliği yapmasının ardından son olarak ilçe başkanlığı görevine getirilen Celbek, "16 yıldır partime hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu zamana kadar partimin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Yaklaşık 1 yıldır da ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süreçte yönetim kurulu üyesi ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza attık. Sağ olsun genel merkezimiz de görevime devam etmeme karar verdi. Bundan sonra da görevimi iyi şekilde yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ekibimiz ve dava arkadaşlarımızla birlikte partimizi yerelde iktidara taşıma hedefimiz var. Bu hedefimize de çok çalışarak ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Çünkü bizim derdimiz de sevdamız da İncirliova" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ


İlçe Başkanı Celbek, görevine yeniden aday gösterilmesinden dolayı Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yönetimine, Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı'ya, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve yönetimine, ilçe yönetim kuruluna, meclis üyelerine ve partililerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.