Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi Tenis Ligi Kupa Töreni’nde 30 yetişkin, 54 çocuk ve gencin madalyalarını takdim ederek başarılar diledi. Kupa töreni, Başkan Özcan’ın ilk vuruşu yapması ile başladı. Tek set maç yapan Başkan Özcan tenis sporunun önemine değinerek Nazilli’de tenisin marka haline gelmesi için destek vereceklerini ifade etti.
Tenis Park Tesisleri’nde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporcuların yanı sıra dereceye giremeyenler de ödüllendirildi.

NAZİLLİLİLER TENİSİ SEVİYOR


Programın ardından konuşan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "Çocuklarımızın spor alanlarında vakit geçirmesi ve enerjilerini bu tarz yerlerde atması büyük önem taşıyor. Başlangıcından sonuna kadar turnuvada emeği geçen tüm hocalarımıza, sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren çocuklarımızı, gençlerimizi ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu lige katılım oranının yüksek olması Nazilli’nin tenisi sevdiğinin göstergesidir. İnşallah Nazilli'mizde her şey çok daha iyi ve güzel olacak” dedi.
Tenis Park İşletme Sahibi ve Antrenör Doğa Karaburun, 1.’si gerçekleştirilen Nazilli Belediyesi Tenis Ligi Turnuvaları’na ilginin oldukça yüksek olduğunu ifade ederek katılım sağlayan tüm sporculara ve ailelerine teşekkür etti.