İMO Aydın Şubesi'nde hafta sonu yapılan olağan genel kurulda yönetime; Beyaz liste, Değişim Grubu ve Güneş Grubu talip olmuştu. Üç listenin yarıştığı seçim sonucunda 7 üyeli yönetim kuruluna Değişim Grubu'ndan Özlenen Alcı, Tarkans Zorlu Koşar, Mehmet Anıl Akgün, Ali Atılım Kahraman, Serkan Zerman ve Çağatay Özcan, beyaz listeden de sadece Murat Biçer girmişti. Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan yeni yönetim, yaptığı ilk toplantıda kendi içinde görev dağılımı gerçekleştirdi. Yönetimin aldığı karara göre Özlenen Alcı, İMO Aydın Şubesi'nin yeni başkanı oldu. Tarkans Zorlu Koşar sekreter üye ve Anıl Akgün de sayman üye olarak görev aldı.

"TÜM ENGELLERİ AŞACAĞIZ"


Görev dağılımı sonrası Alcı başkanlığındaki yönetim kurulu, şube hizmet binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Alcı, İMO Aydın Şubesi'nde hizmet yarışının ilk aşamasını tamamladıklarını belirterek, "Şimdi daha hızlı koşarak önümüzdeki tüm engelleri aşacağız. Öncelikle binamızın bakımını yapacağız. İlk çalışmalarımız meslektaşlarımızın ekonomik olarak faydalanacağı alanlarda olacak. İşsiz arkadaşlarımızın öz geçmişlerini almaya başladık. Odamızın meslek içi eğitimlerini hızlandırıp tüm üyelerimizin talepleri doğrultusunda öncelik sırasıyla yapacağız. Şubemiz etkinlikleri çerçevesinde üyelerimize yönelik teknik gezileri düzenleyeceğiz. İlk gezimiz Doğuş Tuğla kiremit fabrikasına olacak. Gezimizin tarihini en kısa zamanda üyelerimize duyuracağız. 6 Mart’ta tanışma toplantısı yaparak bu yıl gerçekleştirmeyi planladığımız eğitim ve etkinlikleri üyelerimiz ile birlikte konuşacağız. Bu toplantıyı her ayın ilk cuma günü sürekli tekrarlayacağız" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Yönetim olarak ortak karar alıp birlikte çalışacaklarını dile getiren Alcı, kendilerinden önce görev yapan yönetime ve seçimde oy kullanan tüm meslektaşlarına teşekkür etti. "Meslek grubu, ilçe, kişi ayrımı yapmadan görevimizi ve verdiğimiz taahhütleri gerçekleştireceğimize bir kez daha kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyuruyoruz" demesinin ardından Alcı, yönetimini tanıttı.