Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde Germencik Mursallı Sabahat Oğuz Ortaokulu'nda düzenlenen çim hokeyinin tanıtım törenine Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Mursallı Sabahat Oğuz Ortaokulu Müdürü Bora Bayramcı, antrenörler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

"30 KİŞİYE ULAŞTIK"


Törende konuşan Spor İlçe Müdürü Parlakyalçın, Aydın'da ilk defa Germencik'te çim hokeyi oynandığını söyledi. Çim hokeyinin çocukların gelişimine büyük katkı sunduğunu belirten Parlakyalçın, 7 yaşından itibaren çocukların çim hokeyi oynayabileceklerini ifade etti. Çim hokeyine öğrencilerin ilgisinin beklediklerinden fazla olduğunu dile getiren Parlakyalçın, "Bu spora 8-10 kişi ile başladık ama şimdi bu sayı 30’ları buldu. Aydın’da bu spor bilinmemesine rağmen öğrencilerin ilgisi beklediğimizden fazla oldu. Öğrencilerimizin hepsi bu sporda çok istekli ve hırslı. Okul sporlarından ziyade gelecek yıl Anadolu Yıldızlar Lig’ine katılarak, ilçemizi ve ilimizi çim hokeyinde temsil etmek istiyoruz” dedi. Müdür Parlakyalçın, çim hokeyi çalışmalarında kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.

KAYMAKAM GOL ATTI


Daha sonra öğrenciler, çim hokeyinde hünerlerini sergiledi. Yapılan gösteri maçı, renkli görüntülere sahne oldu. Maçın sonunda protokol üyeleri de hokey oynadı. Çim hokeyi sopasını ilk kez eline almasına rağmen birkaç deneme vuruşu yapmasının ardından gol atmayı başaran Kaymakam Ayhan Işık’ı öğrenciler alkış yağmuruna tuttu. Öte yandan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, çim hokeyi oynayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.