Didim ve Yöresi Engelliler Derneği binasında düzenlenen etkinliğe CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Sekreteri Hülya Dedeoğlu ile kadın kolları yönetim ve üyeleri, Didim Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ile gençlik kollarından gençler ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyesi engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. Yoga Eğitmeni Eda Taşkın eşliğinde yapılan yogada katılımcılar keyifli dakikalar geçirerek stres attı. Eğitmen Eda Taşkın, etkinliğin bir farkındalık çalışması olduğunu belirterek, “Tamamen koşulsuz sevginin, engelsiz bir yaşamın hakim olduğu bir hayat istiyoruz. Sevginin en saf halinin de engelli kardeşlerimizde olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu özel insanlarla birlikteyim. Bu etkinlikte onlarla olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

“AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK”

İlçe Kadın Kolları Sekreteri Hülya Dedeoğlu ise, “Amacımız engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek hem onların sosyal hayatlarına bir renk katmak hem de kamuoyunda farkındalık oluşturarak insanlarımızın engelli kardeşlerimizi daha iyi ve daha doğru anlamalarını sağlamak. Bu etkinliğimizi git gide yayarak daha kapsamlı bir etkinlik haline getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

“FARKINDALIK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ”

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise etkinliğin beklediklerinden de güzel ve renkli olduğunu belirtti. Altıntaş Etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek; “Engelli kardeşlerimizin keyfi alarak katılım gösterdiği bir farkındalık etkinliği oldu. Engelli Kardeşlerimizin yüzündeki tebessüme ortak olan herkese Engelli kardeşlerimiz adına teşekkür eder, bu tür etkinliklerin örnek olmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı Didim'de etkinliği her Çarşamba günü saat 14.00'da Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bahçesinde gerçekleştirileceği belirtildi.