Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta 3'üncü sırada yer alan İncirliova Belediyespor, 14'üncü hafta maçında 2'nci sırada bulunan Kuşadasıspor'u 4-1 yendi. Hafta sonu Koçarlı Belediyespor ile evinde oynayacağı maç için İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda antrenör Adalet Duman ve ekibinin gözetiminde hazırlıklarını sürdüren futbolcuları, İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, bir tepsi baklava ile ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Göktaş ve Genel Sekreter Serdar Yalçın'ın da eşlik ettiği Başkan Kaykı, futbolcuları ve antrenör ekibini Kuşadasıspor maçını kazanmalarından dolayı tebrik ederek, kendilerine baklava ikram etti.

"PLAY-OFF OYNAMA ŞANSIMIZ VAR"


Baklava jesti için Kaykı ve yönetimine teşekkür eden Antrenör Duman, "Sezonun normal olarak tamamlanmasına son iki maçımız kaldı. Bu zor maçları kazanırsak, Kuşadasıspor da puan kaybı yaşarsa play-off oynama şansımız var. Tabi bu süreçte başkanımızın takımımıza desteğinin daha çok olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ"


İncirliova Belediyespor'a kalan maçlarında başarılar dileyen Başkan Kaykı da, "Kuşadasıspor maçı ile ilgili ümidimiz yoktu. Bu maçı kazanarak ilçemizi mutlu eden takımımızı tebrik ediyorum. Biz, takımımızın her zaman arkasındayız" dedi.