Karacasu’ya bağlı Karacaören Mahallesinde bulunan 3 kilometrelik yolun yıllardır yapılmaması sebebiyle yolda kalan arabalarını traktörle çekmek zorunda kaldıklarını ifade eden mahalle sakinleri, “Bu yola ne ambulans ne itfaiye girer. Biz asfalt da parke de istemiyoruz. Büz koysunlar, çakıl döksünler razıyız” dediler.

"YENİ BAŞKANIMIZ DA YAPMADI"


Karacasu Belediyesi önceki başkan Mustafa Büyükyapıcı döneminde de defalarca söyledikleri yolu Karacasu Belediyesinin yapmadığını ifade eden mahalle sakinlerinden Ali Şavk, “Karacaören Mahalle levhasının olduğu yerden başlıyor, 3 kilometre devam ediyor. Yol toprak yol ve iki damla yağmurda çamur içinde kalıyor. Yeni belediye başkanımız seçildi. O yapar dedik, yine yapılmadı” dedi.

"3 KİLOMETRELİK YOL"


Yola döşenecek büzlerle sorunun çözüleceğini ifade eden Ali Şavk, “Buraya ne ambulans ne itfaiye girer. Çamurdan dolayı arabayı traktörler asılıyoruz. 3 kilometrelik yol. Yukarıdan taşan sular yolu bozuyor. 5 büz konulacak. Döşeme taşı, asfalt istemiyorum. Güzelce grayderle girsinler. Çakıl döksünler yeter. Çamur olma ihtimali kalmayacak” ifadelerini kullandı.