Bağcıllı Mahallesinde oturan Mehmet Ay isimli Vatandaş özellikle yaz aylarında kötü koku yaydığı için dere yatağına dökülen çöplerin temizlemesi için sosyal medyadan Başkan Özcan’a çağrıda bulundu. Vatandaşın yardım talebine kayıtsız kalmayan Özcan Temizlik işleri Müdürünü de yanına alarak söz konusu Mahalleye gidip incelemede bulundu.
Çöp konteynırları yetersiz kaldığı için dökülen atıkların dere yatağını çöplüğe çevirdiğini görünce harekete geçti. İş makinaları ve temizlik işçilerini seferber eden Başkan’ın talimatıyla dere yatağı temizlenerek eski haline kavuştu. Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Özcan bölgedeki çöp konteynırlarının sayılarının artırılacağını ve yeni konteynırlar göndereceğinin sözünü verdikten sonra vatandaşların çöpleri dere yatağına atmamaları konusunda hassas davranmalarını istedi.

ÖZCAN’A DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Dere yatağının durumu hakkında sosyal medyadan yardım isteyen Mehmet Ay, yapılan temizlik sonrası kötü kokudan kurtulduklarını belirterek ;”Başkanım Sayenizde Bağcıllı Mahallesi 20 yıllık çöpten kurtuluyor,size bu çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımızı sunuyor,size ve ekibinize teşekkür ediyoruz” dedi.