ADÜ Didim MYO Konferans salonunda düzenlenen 10. Kariyer Günleri etkinliğine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, ADÜ’lü akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını ADÜ Didim MYO Müdürü ve Öğretim görevlisi Metin Polat gerçekleştirdi. Polat Didim MYO’nun 2005 yılında hizmete açıldığını ve bu yıl 10. kariyer günlerinin startını verdiklerini ifade ederek “Ulusal ve uluslar arası boyutta firmalarla öğrencilerimiz bir araya geliyor. Bir okulun kalitesi eğitimden geçer. Okulun eğitimi, okulun mezunlarının iyi yerde olmasıyla ölçülür. Bu noktada okulumuzdan çıkan mezunların iyi yerlerde olması da bizleri gururlandırır.” dedi.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise konuşmasında üniversiteli gençlere, genç olmanın ve üniversiteli olmanın önemine değinerek “Her üniversite mezununa devletin iş verecek diye bir durumu yok, üniversiteler size ufuk açma noktasında yardımcı oluyor. Bu noktada ADÜ Didim MYO ile bizler gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, kariyer günleri etkinliğine katılan firmalar tarafından sunum yapıldı. Etkinliğin sonunda yemek fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı yapılarak misafirlere ikramlarda bulunuldu.