Didim’de yaklaşık 2 yılı önce inşaatına başlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi ile 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi inşaatları devam ederken, peyzaj düzenlemesi devam eden 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni yerine taşındı. 30 yıldır aynı yerde hizmet veren 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi aynı bahçe içerisinde yeni yerine taşınma işlemi tamamlandı.

ESKİ MERKEZ YIKILACAK

Sağlıklı Yaşam Merkezi ile aynı bahçe içerisinde hizmet veren 2 nolu Aile Sağlığı Merkezinde 8 hekim hizmet verirken 2 katlı olarak inşa edilen yeni binanın görüntüsü tam not aldı. Merkezin yeni yerine taşınmasının ardından eski merkezin ise yıkılacağı öğrenildi. Bahçede peyzaj düzenlemesi devam ederken, hastalara ise yeni merkezde hizmet verilmeye başlandı.

"PEYZAJ DÜZENLEMESİ KISA SÜREDE TAMAMLANACAK"

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise ilçedeki sağlık alanındaki yatırımlar teker teker tamamlanma aşamasında geldiğini ifade ederek; “2 nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni yerinde hizmete başladı. Bahçedeki peyzaj düzenlemesi ise kısa sürede tamamlanacak. Aynı bahçede Sağlıklı Yaşam merkezinde ise neredeyse sona gelindi. Onunda kısa sürede tamamlanmasının ardından vatandaşlarımıza modern ortamlarda sağlık hizmeti verilmeye başlanacak" dedi.