8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, anlamlı bir etkinlik başlattı. Oda öncülüğünde düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, oda binasında içerikle ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Oda Başkanı Erul, bazı yönetim kurulu üyeleri ile etkinliğe destek olacaklarını açıklayan esnaflar da katıldı. Erul, oda olarak aylar öncesinde bu konuyla ilgili bir çalışma başlattıklarını ve çalışma grubu kurduklarını ifade etti. Erul; “Oda olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde farklı bir etkinliğe imza atmak istedik. Bu kapsamda hem 8 Mart’ı kutlamak hem de oda üyesi kadınlarımızı bu günde hatırlamak istedik. Çünkü odamız karma bir oda ve 500’e yakın kadın üyemiz var. Bu etkinlik kapsamında üyelerimize ziyaretlere başladık. Denizköy ve Akbük mahallesinde gerçekleştirdiğimiz ilk ziyaretlerde hem oda olarak hediyelerimiz verdik hem de o güne özel ve 3 gün sürecek olan bir indirim kampanyası başlattığımız aktardık. Çok güzel geri dönüşler aldık. 8 Mart’a özel olarak 6-7 ve 8 Martta 3 gün sürecek kadınlara özel indirimler için bir çok esnafımız kendince katkıda bulundular. Bu ziyaretlerimiz Akyeniköy, Akköy ve diğer yerlerde de sürecek. Bugünde hem kadınlarımızın kendilerine özel hissetmeleri hem de esnaflarımız anlamında bir hareketliliğin sağlanmasını temel amacımız. Geri dönüşler çok güzel" dedi.

“DİĞER YERLERE ÖRNEK OLSUN”

Didim olarak başlattıklarını bu çalışmanın ilçede bir ilk olacağını kaydeden Oda Başkanı Erul, “Bu çalışma Didim nezdinde başta diğer ilçelerimize ardında da ülke genelinde bir kampanya haline dönüşür. Temennimiz bu yönde; Didim esnafının da bu kampanyaya katılımı şu an çok iyi ve ziyaretlerimiz ayın 6’sına kadar sürecek" ifadelerini kullandı.

“8 MART AKŞAMI GÜZEL BİR GECE DÜZENLENECEK”

8 Mart günü akşamı Akköy yolu üzerindeki Han Otağ’ında kadınlara özel bir kutlama da yapacaklarını belirten Başkan Erul; “O gün anlamlı etkinliklerimiz olacak. Çekilişlerimiz, yöresel ekiplerin oyunları gibi bir çok etkinlikler yaparak kadınlarımızın güzel vakit geçirmesini sağlayacağız. Bu konuda çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.