Şekerbank Aydın Şubesi’ni kapsayacak protokol, Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek ve Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ile Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan arasında Aydın Esnaf Odaları Birliğin’de düzenlenen törenle gerçekleşti.

ÜÇ AY ÖDEMESİZ, ÜÇ AYDA BİR TAKSİT ÖDEMELİ VADE AVANTAJI


“Kapımız Esnafa Açık” protokolü ile odaya kayıtlı olan esnafın, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca, protokol kapsamında odaya kayıtlı olan esnafın maliyetlerini rahat yönetebilmeleri için farklı ücretler ödemeden kullanabilecekleri komisyonsuz sabit ücretli “fiks pos” ürünü de sunuluyor. “Kapımız Esnafa Açık” platformu ile esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep “açık” kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

“ESNAFIMIZ İÇİN YENİ BİR ADIM”


“Kapımız Esnafa Açık” protokolünün imza töreninde konuşan Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adana Özbek, “Bu projenin mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim kapıları hep açık kalsın mesajı ile başladık. Bu kampanya kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdik ve bu alandaki çalışmalarımız devam ediyor. ‘Açık’ platform ile esnafın işleri kolaylaştıracak ve onların rekabet gücünü arttıracak yeni ürünler sunduk” dedi.

"AMACIMIZ KÜÇÜK ESNAFI DAHA İLERİYE TAŞIMAK"


AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ise “Esnaf ve Sanatkarı destekleyecek olan her projenin altına imza atarız bunu her defasında dile getiriyoruz. Başlatılan “Açık” projesinde Esnafımızın kalkınabilmesi için güzel bir adım olabilir. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz her proje, bütün çabalarımız küçük esnafı daha ileriye taşıyabilmek için. Umuyorum ki her daim sizlere Esnaf ve Sanatkarlarımızla ilgili dahada güzel haberler veririz” diye konuştu.