İncirliova Belediyesi'nde çalışan 34 işçi için Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi ile İncirliova Belediyesi arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, anlaşma ile tamamlandı. İşçilerin açıklanmasını merakla beklediği sözleşme için İncirliova Belediyesi'nde tören düzenlendi. İşçi ve sendika temsilcilerinin hazır bulunduğu törende İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman sözleşmeyi imzaladı.
Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Yaman, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Başkan Kaya ve çalışma arkadaşlarına emeğe ve alın terine gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkür ederek, "Görüşmelerin karşılıklı anlayış ve saygı ile kısa sürede bitirilmiş olması memnuniyet vericidir. Belediyemizde çalışan 34 işçi arkadaşımızla ilgili toplu iş sözleşmesi görüşmeleri enflasyon oranının üzerinde anlaşma sağlanmıştır. Belediyede çalışan işçi arkadaşlarım ve ben, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
İşçilere sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen İncirliova Belediye Başkanı Kaya da, "Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde belediyemizin imkanlarını göz önünde bulundurarak verebileceğimiz en iyi ücret artışını verdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra arkadaşlarımızla birlikte halkımıza daha iyi hizmet edebilmek için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.