Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ve ‘Efeler İlçesi Akıl ve Zekâ Oyunları’ projesi kapsamında Efeler Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda 12 Şubat’ta ilkokul, 13 Şubat ortaokul olmak üzere 8 farklı kategoride Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

Turnuvada 39 okul ve 231 öğrenci yarışırken turnuvanın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Ülker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan, Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bünyamin Yaman, projenin yürütücü okulu olan Ekrem Çifci İlkokulu Müdürü Mehmet Öztürk ve Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Koordinatörü Murat Çelik hazır bulundu. Turnuva boyunca öğrenciler, oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdi.

İL TURNUVASINA KATILACAKLAR

Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan ve Şube müdürleri tarafından törenle verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi. Her kategoride ilk iki dereceye giren öğrenciler 5 Mart 2020 Perşembe günü yapılacak olan İl Turnuvasına katılmaya hak kazandı.