Ses Gazetesinde yayımlanan 63 yıllık evli Ali-Münevver çiftinin hikayesinin anlatıldığı ve büyük ilgi çeken “Sevgililer Günü Yoktur, En Güzel Hediye Ömrünü Vermektir” haberinden hareketle ilçenin en uzun birlikteliğe sahip çiftlerini ziyaret eden Zeki İnal, “Sizler eli öpülesi çiftsiniz. İnşallah gelecek nesiller de sizi örnek alarak evliliklerini sağlam temeller üzerine kurarlar. Çok iyi bir haber oldu. Gençlere örnek olmak lazım” dedi.

GENÇLERİMİZ ÖRNEK ALSIN

Cuma Mahallesinde yaşayan 63 yıllık evli Münevver-Ali çifti ile Büyükdağlı Mahallesinde yaşayan 68 yıllık evli Fatma-Nuri Aymak çiftini ziyaret eden Zeki İnal, hem yaşlı çiftleri sevindirdi hem de gençlere önemli mesajlar verdi. İnal, “Gelecek nesillerin sizleri örnek alması lazım. Bugün evlenip 3 gün sonra boşananlar var. İyi günde kötü günde, varlıkta yoklukta gençler birbirine destek olmalı. Bugün Sevgililer Günü. Ses Gazetesinde çıkan “En güzel hediye bir ömür vermektir” başlığıyla yayımlanan Ali Amcamız, Münevver Ninemizin haberi dikkatimizi çekti. Bu da bizi Karacasu’daki en uzun birlikteliğe sahip çifti aramaya itti. Bu sebeple sizi ziyaret ettik. Bütün gençlik sizi örnek alsın diye sizleri ziyaret etmek istedim. Sizler eli öpülesi çiftsiniz. İnşallah gelecek nesiller de sizi örnek alarak evliliklerini sağlam temeller üzerine kurarlar. Çok iyi oldu haber. Gençlere örnek olmak lazım” dedi.

"BU ADAM BİZİ MEŞHUR EDECEK GALİBA"

Zeki İnal’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden 83 yaşındaki Ali Bardak, “Allah'a çok şükür. Gençler bizi örnek almalı. Bu işin ilmi sevmek, saymak. Geçinmenin şartı bu. Yokluk da olur her şey olur. Teşekkür ederim Başkanımız geldiği için. Haberi okudum. Güzel bir haber oldu” dedi. “Bu çocuk bizi meşhur edecek galiba. Çok şikayetçiyim her yerden telefon geliyor” diyerek güldüren Ali Bardak, “Örnek olalım diye çıktık meydana. İki gence örnek olabilsek o sevap bize yeter” dedi. Zeki İnal’a teşekkür eden 83 yaşındaki Münevver Bardak, “Ayaklarınıza sağlık. Haber vesile oldu geldiniz. Haberi gördük. Çok arayan oldu. Çok mutlu oldum. Ağladım hem de” ifadelerini kullandı.