Asude ve Ali Gökbaraz’ın oğulları İsmail Gökbaraz ve Nuran ve Gürkan Tolukan’ın kızları Aycan Tolukan Sevgililer Günü’nde bir ömür mutluluğa 14 Şubar Sevgililer Günü’nde ‘evet’ dedi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatıyla özel olarak Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu’nu Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlatıldı. İYİ Parti Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan damadın babası Ali Gökbaraz’ın oğlunun nikahına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Beledye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat ve Kadir Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, İYİ Partililer ve aileleri katıldı.

“BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Nikah salonunu kalpli balonlar ve mumlarla süsleten Başkan Özcan; “Bugün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de özel olarak kutlanıyor. Biz de birlikte bir ömre evet diyen çiftlerimize böyle bir jest yaparak Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı nikah salonumuzu bugün evlenen çiftlerimize tahsis ettik. Şimdi de Aycan ve İsmail çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum. Bit yastıkta kocasınlar” dedi.

MUTLU ÇİFT ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Aycan ve İsmail Gökbaraz çifti, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür ederken, “Nikahımız Belediye Hizmet Binası içinde bulunan nikah odasında yapılacaktı. Ancak başkanımızın bizlere özel olarak büyük nikah salonunu hazırlattığını öğrendik. Mutluluğumuza ortak olan ve 14 Şubat dolayısıyla bizlere böyle güzel bir sürpriz hazırlatan başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.