İncirliova Kültür Park tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Koçarlı Menderesspor Kulübü Başkanı Nihat Engin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

“SPORUN RUHUNDA KARDEŞLİK VARDIR”

Kahvaltıda konuşan Başkan Kaya, "Amatör Süper Lig’de iki ilçenin takımları olarak karşılıklı mücadele etsek de sporun ruhunda dostluk, kardeşlik vardır. 90 dakikanın sonunda maçın skoru ne olursa olsun önemli olan sporcular ve kulüpler arasında karşılıklı dostluğu, saygıyı sürdürebilmektir. Düzenlediğimiz bu kahvaltı bu düşüncemizin güzel bir örneğidir. Büyük bir özveriyle emek veren takımının başarısı için mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum, her zaman dostluk kazansın" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KAYA'YA TEŞEKKÜR

Kahvaltı için Başkan Kaya'ya teşekkür eden Koçarlı Menderesspor Kulübü Başkanı Nihat Engin de, "Atalarımız anlarsa uzağım yakınımdır, anlamazsa yakınım uzağımdır demiştir. İncirliova Belediye Başkanımız bu güzel kahvaltı etkinliği ile bize yakın olduğunu göstermiştir. Kendisi her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Başkanımız Aytekin Kaya'ya bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum" dedi.