Aydın’da geçen hafta yapılan CHP İl Başkanlığı kongresinde başkanlığa yeniden Ali Çankır seçildi. İkinci kez başkan koltuğuna oturan Çankır, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz Tilki ve partililerle birlikte seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı. Kongrenin ardından mazbatayı almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çankır, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm paydaşlarına bir kez daha Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydın’da uğramadığı köy, gitmediği ev, çalmadığı kapı, iz bırakmadığı sokak kalmayacak. Hemşehrilerimizle sıklıkla bir araya gelerek fikir ve görüşlerimizi paylaşarak yapılacak olan çalışmaları beraber yöneteceğiz.

“BU PAZAR SEÇİM OLSA BİZ HAZIRIZ”

CHP İl Örgütü’nün seçime her zaman hazır olduğunu vurgulayan Çankır, “Güçlü ilçe örgütlerimiz var, dinamik bir gençlik kollarımız var, sahada her gün aktif şekilde çalışan kadın kollarımız var. Binlerce üyesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı bu Pazar seçim olsa dahi seçime en hazır İl örgütümüzdür. Yerel seçimlerde kazandığımız zaferlerin ardından belediyelerimizin icraatlarını ve yapılacak olan hizmetleri vatandaşımıza gittiğimiz her yerde anlatmaya devam edeceğiz. İktidarın yolunun yerelden geçtiğini biliyoruz. 31 Mart’ta ve 23 Haziran’da Türkiye’nin Büyükşehirlerinin, İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Mersin’in, Adana’nın, Eskişehir’in, Aydın’ın anahtarını aldık, milletimizin takdiriyle, örgütümüzün azmiyle Türkiye mazbatasını da ilk seçimde alacağız” dedi.

“CHP İL BAŞKANLIĞI HALKINDIR”

Bu hedef ve inançla çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Çankır, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Tüm hemşehrilerimizin istek, talep ve dertlerinde her daim yanında olmaya devam edeceğiz. CHP Aydın İl Başkanlığı halkındır, halkın evidir. Tüm hemşehrilerimize kapımız 7 gün 24 saat açıktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim yanımızda olan, bizlerin halk ile buluşmasına katkıda bulunan tüm basın emekçilerimiz ile de yeni dönemde çalışacak olacağımızın mutluluğu içerisinde olduğumuzu belirtmek istiyorum."