CHP Koçarlı İlçe Kadın Kolları, olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen kongreye CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetimi, Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve yönetimi ile partililer katıldı. Mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Öztürk'ün yeniden aday olmadığı kongrede, Şükran Secem Kaplan başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Kaplan, Koçarlı İlçe Kadın Kolları'nın yeni başkanı oldu.
Öztürk'ten görevini devralan Başkan Kaplan, "Koçarlı kadın kolları olarak, birlik ve beraberlik içerisinde 'Güçlüyüz, kararlıyız, başaracağız' diyerek seçimimizi gerçekleştirdik. Partimizin emektarı olan yol arkadaşlarıma, şahsıma olan inanç ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Öztürk'e teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve İlçe Başkanı Hasan Akın da, Kaplan ve yönetimine de görevlerinde başarılar diledi.

Kaplan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Dudu Çıblak, Gülcan Yılmaz, İlke Yalçın, Kübra Öztürk, Sabriye Demirkaya, Yeliz Onay, Dilek Karakaş ve Seval Öztürk'ten oluştu.