2017 yılında yapılan Söke CHP Delege seçimlerinde Bağarası Mahallesi’nden en genç delege seçilen Dursun Evren, başarısıyla ilçesinde partisinin tarihine geçmişti. O zamana kadar Bağarası Mahallesinden seçilen ilk kadın delege olan Evren, aynı zamanda ilk seçilen genç olmuştu. Dursun Evren ayıca CHP Söke İlçe Teşkilatı’nın en genç delegesi unvanını da eline geçirmişti.

İKİ KİŞİDEN BİRİ OLMUŞTU

CHP Söke İlçe Teşkilatı’nın en genç üyelerinden Dursun Evren, 2018 yılında yönetim kurulu üye sayısı arttırılan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Yönetim Kuruluna CHP Genel Merkezi’nin ataması ile görevlendirilen iki kişiden biri olmuştu.

CHP AYDIN İL YÖNETİMİNİN EN GENÇ ÜYESİ

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın hafta sonu güven tazelediği kongrede Dursun Evren, Söke’yi temsilen İl yönetim kurulu listesinde en genç üye olarak yerini aldı. CHP Aydın İl yönetim kurulunun en genç üyesi olarak tarihe geçen Evren; “Bana destek veren tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan ve yönetim kuruluna, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanımız Yılmaz Tilki ve İl yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Ayrıca beni listesinde kabul ederek bu unvana ulaşmamada desteği olan Ali Çankır başkanımıza çok teşekkür ederim. Söke’yi ve Aydın gençliğini en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Söke geçtiğimiz dönemlere baktığımız çok başarılı bir kongre süreci geçirmiştir. Söke tarihinde ilk defa 3 İl yöneticisi ile temsil edilecektir. Bu büyük başarıdır. Allah yolumuzu açık etsin. Siyaset yapmak isteyen herkes ile çalışacağız. Siyaseti Ali Çankır ve Ali Kemal Özcan başkanlarımız yapacak, bizlerde destek olacağız. Kongremiz tüm örgütümüze hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.