Karşılaşmanın 3'üncü dakikasında Pamukörenspor, Bulut Serindere'nin sağ çaprazdan çektiği şut ile gole çok yaklaştı. Az farkla auta giden top sonrası iki takım da rakip kalede gol aradı. 15'inci dakikada İsabeyli Şırlanspor'dan Samet Kartop'un şutunu çizgi üstünde Pamukörenspor'dan Ozan Türkmen önledi. 16'ncı dakikada Pamukörenspor'dan Mehmet Bozkurt'un sağ çaprazdan çektiği şut direkte patladı. 19'uncu dakikada İsabeyli Şırlanspor'dan Sefa Kaygusuz'un şutu direk dibinden auta gitti. 25'inci dakikada rakibine yaptığı faul sonrası İsabeyli Şırlanspor'dan Serkan Çevik maçın ilk sarı kartını gördü.

GOLLER ARKA ARKAYA


34'üncü dakikada Pamukörenspor'dan Abdurrahim Acar'ın kafa ile attığı gol ofsayt gerçekçesiyle iptal edildi. Bu karar tribünlerin aşırı tepkisini çekti. İlk yarı bu skorla bitiyor denirken bir anlık kademe hatasıyla İsabeyli Şırlanspor Samet Kartop'un attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Pamukörenspor, 51'inci dakikada maçın en iyilerinden Ozan Türkmen'in 4 rakip oyuncuyu çalımladıktan sonra yaptığı ortada takım arkadaşı Deniz Yumurtacı please vuruş ile beraberlik golünü attı. 59'uncu dakikada ayağını rakibini sakatlayacak şekilde fazla kaldıran İsabeyli Şırlanspor'dan Savaş Şahan sarı kart gördü. 64'üncü dakikada İsabeyli Şırlanspor'dan Murat Mustafa Yorgancıoğlu'nun topu sektirmesi ve kalecinin de boşa çıkmasından yararlanan Pamukörenspor'dan Emre Kapan topu boş kaleye yuvarladı: 2-1.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU


Golden sonra hakeme sözlü ifadede bulunan yedek kulübesindeki kaleci Zafer Türkmen ile formasını çıkaran Emre Kapan aynı anda sarı kart gördü. 65'inci dakikada rakibine arkadan sert müdahalede bulunan Pamukörenspor'dan Mehmet Avcı sarı kartla cezalandırıldı. 72'nci dakikada İsabeyli Şırlanspor'dan Yunus Emre Çelik de sarı kart görünce maç sertleşti. 73'üncü dakikada formasını çıkardığı için sarı kartı bulunan Emre Kapan, Savaş Şahan'a arkadan yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı. 82'nci dakikada bu sefer sarı kart gören oyuncu rakibine arkadan faul yapan İsabeyli Şırlanspor'dan Murat Mustafa Yorgancıoğlu oldu. 83'üncü dakikada gole giden rakibini yaka paça yere indiren İsabeyli Şırlanspor'dan Burhan Salık kırmızı kart görerek sahadaki oyuncu sayılarını eşitledi. 90+1'de Selim Acar'ın attığı golle Pamukörenspor skoru 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçtan galip ayrılan taraf Pamukörenspor oldu. Soğuk havaya rağmen yaklaşık 400 kişi maçı takip etti.