Nazilli Belediye Meclisi Şubat 2020 dönemi olağan toplantısı 5393 sayılı kanunun 20. maddesi gereğince Nazilli Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın Başkanlığında toplanan Meclis Üyeleri, meclis toplantısında 4 gündem maddesini görüştü. Toplantıda 4 gündem maddesinden 3’ü oy birliği, 1 madde ise oy çokluğuyla kabul edildi. Meclisin başlaması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, maddelerin görüşülmesi ve toplantının kapanışı yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede tamamlandı.

SAYAR’DAN KISA TOPLANTIYA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Nazilli Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis Toplantısının kısa sürede tamamlanmasına AK Partili Meclis Üyesi Bülent Sayar sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Aynı zamanda Nazilli Belediye Meclisi Cumhur İttifakı’nın sözcülüğünü de yapan Sayar, sosyal medya hesabından, “Nazilli’mizin sorunlarını bir çay içimi sürede çözüyoruz ya da sorun yok. Hayırlı olsun” dedi.

4 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI

Şubat ayı Meclis Toplantısı öncesi Elazığ depreminde ölen vatandaşlar ve İdlib’de şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından mecliste gündem maddelerine geçildi. Gündem olarak Pınarbaşı Mahallesi 1343 ada 139 ve 138 parsel, yeni mahalle 1439 ada 31 ve 32 parsel, Karaçay Mahallesi 1466 ada 2 parsellerde yer alan taşınmazların durumu, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü yönetmeliği, kadro derecelerinin değiştirilmesi ve aktarma yapılması görüşülerek karara bağlandı.