Karacasu Kültür, Turizm ve Tanıtım Derneği'nin girişimleriyle EMITT'ten davet alan Karacasu, İlçe Belediyesi'nin koordinesinde katılım gösterdiği fuarda en iyi şekilde tanıtıldı. Çok isabetli bir karar verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki İnal, “Bir daha ki sefere daha profesyonel hazırlanacağız. Fuarları kaçırmamaya çalışacağız. Turizm Bakanımız Mehmet Ersoy ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin standımızı gezenler arasında yer aldı. Antik döneme ait kıyafetleri giyen mankenimiz büyük ilgi çekti. Turizm şirketleri yoğun ilgi gösterdi” dedi.

“KÜLTÜR BAKANIMIZI AĞIRLAMAK İSTİYORUZ”


Fuarın çok iyi geçtiğini ifade eden Başkan İnal, “Çok ilgi gördük. Çok iyi geçti. Bu fuarlara katılarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz. Turizmcilerden çok rağbet vardı. Geçmişte ilçemize gelmiş, turist getirmiş bu insanlarla tanıştık. İlçemiz hakkında bilgi aldılar. Turizm şirketlerinin yüzde 70-80’i standımıza uğradı. İnşallah çok iyi çalışmalar olacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un ilçemizi ziyaret etmesi yönünde girişimlerimiz olacak” dedi.

“İLÇEMİZİ TANITMANIN GURURUNU YAŞADIK”


Fuar hakkında bilgi veren Turizm Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu, “Çok kısa zamanda ivedi bir şekilde Karacasu Belediye Başkanımız Zeki İnal beyefendinin destekleri ile hazırlanan MYO Turizm bölümü öğretim üyeleri Zekeriya Matçiçek, İsmail Mert Özdemir, Özçelik Dericilik sahibi Faruk Özçelik, Karacasu ilçemizin turizm elçileri olarak katıldıkları 24. Uluslararası EMİTT 2020 Turizm fuarında birçok ülke yetkilileri ve TURSAB, Turizm Rehberler Odası, Fuara katılım sağlayan şehirler turizm acentaları gibi bir birbirinden değerli yetkililer ile bire bir görüşüp ilçemizi tanıtma fırsatı bulduk. Açılış gününde Belediye Başkanımız Zeki İnal da bir birinden değerli misafirlerimiz ile bire bir görüşme yapıp İlçemizdeki çalışmalarında profesyonel bir ekiple çalışmasının haklı gururunu yaşadı. Şahsımın yaptığı stant tasarımlarının İngilizce Çevirileri ise iki öğretim üyemiz tarafından kısa sürede hazırlandığı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.