CHP Germencik İlçe Örgütü'nde 19 Aralık'ta yapılan kongrede güven tazeleyen mevcut Başkan Salih Çavuş, yeni yönetimi ile ilk iş olarak partisine hizmet binası kazandırdı. Başkan Çavuş ve yönetimi, CHP Genel Merkezi'nin de desteği ile 220 bin liraya cephesi Germencik Kent Meydanı'na bakan 95 metrekare genişliğinde bir hizmet binası satın aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Salih Çavuş, "Örgüt olarak yıllardır farklı binalarda kiracı olarak faaliyet gösteriyorduk. Oturulmayacak durumda olan binalara kira ödemek zorunda kalıyorduk. Kaç tane ilçe başkanımız gelip geçti. Ama bina almak bizim dönemimize nasip oldu. Kongrenin hemen ardından, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte partimize bina kazandırdık. 95 metrekare olan binamız, 220 bin liraya mal oldu. Bu paranın 140 bin lirasını genel merkezimiz karşıladı. Ödememiz gereken ise 60 bin lira borcumuz kaldı. Binamızı satın almamızda öncülük eden vekillerimize, destek olan genel merkezimize ve üyelerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

3 AY SONRA TADİLATI TAMAMLANACAK


Yeni parti binasına 3 ay sonra taşınacaklarını dile getiren Başkan Çavuş, "Artık Germencik’in en güzel yerinde parti binamız var. Bu binada, parti faaliyetlerimizi çok daha rahat bir şekilde yapabileceğiz. Üyelerimiz de gönül rahatlığıyla binamıza gelip gidebilecekler. Yeni parti binamız, sıfır bina. Bundan dolayı içerisinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 3 ay sonra yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Binamızın partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.